30 Bře

Program duben – POZOR ZMĚNA

Klub aktivní senior Přelouč z.s.

Program na měsíc duben.

9.4. Navštívíme v Praze Břevnovský klášter. Odjezd vlakem v 8,06 hodin.

10.4. středa O bylinkách a mastičkách na potlačení bolesti pohybového aparátu na posílení imunitního systému a detoxikaci bude hovořit lázeňský lektor a bylinkář Karel Štenbaur. Začátek v 10 hodin. Klubovna KLAS na podloubí. Zveme i ty, kteří nejsou členy KLAS.

V pátek 19.4. budou v zasedacím sále městského úřadu manželé Špillarovi  promítat a vypravovat o své cestě do Etiopie. Začátek v 15,30 hodin. Zveme i ty, kteří nejsou členy KLAS.

ZMĚNA

V sobotu 27.4. navštívíme hřebčín v Heřmanově Městci, dále místní synagogu a sbírku obrazů, plastik a kreseb, která je v budově synagogy umístěna. Odjezd vlakem v 8,09 hodin.  

Pozor změna!!!
                v sobotu 27.4. jsme měli navštívit Heřmanův Městec. Protože návštěvu hřebčína a synagogy nelze časově spojit, výlet rušíme. Místo do Heřmanova Městce se v úterý 30.4. vypravíme do Pardubic. Městskou dopravou dojedeme do Drozdic, odtud pěšky přes Nemošickou stráň do Nemošic. Pěšky ujdeme 3 km. Výlet zakončíme v Nemošické hospodě. Odjezd do Pardubic vlakem v 8.58. Z Valů osobním vlakem v 8.20. Do Drozdic jedeme městskou dopravou číslo 12 v 9,43. od nádraží.

                                                                         Zdraví H+F

Kubátovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *