23 Led

Výroční zpráva za rok 2018

Klub aktivní senior Přelouč z.s. – výroční zpráva 2018

    Klub aktivní senior existuje  od 5.dubna 2011. V únoru 2015 byl zapsán do rejstříku Krajského soudu Hradec Králové jako spolek v oddílu 1., vložce číslo 10032.

Identifikační číslo: 03790428

Účet klubu je veden u Fio banky se sídlem v Pardubicích. Číslo účtu: 2500893262/2010

Sídlo klubu: náměstí TGM 25  535 01 Přelouč

Kontakt pro korespondenci: František Kubát Popova 1144  535 01 Přelouč

Telefon: 608062957

e-mail: frantkubat@atlas.cz

 

1) Cíle činnosti: Cílem činnosti Klubu aktivní senior Přelouč  z.s. je být co nejdéle psychicky, fyzicky i mentálně aktivní a oddálit problémy spojené se stářím. Hlavní náplní jsou výlety a vycházky do okolí Přelouče i do vzdálenějších míst, spojené s poznáváním, tvořivé aktivity, účast na kulturních a společenských akcích v regionu. Členem spolku může být fyzická osoba starší 55 let, která zaplatí odhlasovaný příspěvek.

2) Činnost v roce 2018: Klub se schází v klubovně, která je v prostorách starého městského úřadu dvakrát měsíčně vždy v úterý. V letních měsících – červenec a srpen, schůzky nejsou. V roce 2018 jsme navštívili 2x Prahu (židovské město a muzeum Karlova mostu), obec Kočí, Jičín, Náchod, Broumov, Heřmanův Městec, Luži- Košumberk, Rohovládovu Bělou, besedovali jsme s paní starostkou, s policií ČR, navštívili jsme muzeum Tesly Přelouč, účastnili jsme se akčního dne pro obyvatele Přelouče, uspořádali jsme tradiční novoroční vycházku, červen jsme ukončili opékáním buřtů, tentokrát na zahradě Domu dětí Přelouč, dvakrát promítali naši členové obrázky ze svých cest do Soulu,  Gruzie,  Armenie a Albanie. V květnu proběhla tradiční burza výpěstků, rok 2018 jsme zakončili posezením, při kterém jsme si promítali obrázky z míst, která jsme v minulých letech navštívili. Je jich za 8 let více než 90.    

     Z členských příspěvků a příspěvku od MÚ jsme hradili režijní náklady, honoráře průvodcům, přispívali jsme na vstupné do navštívených objektů. Členové jsou o plánovaných akcích informováni na vývěsce Klasu v podloubí náměstí TGM.

     Jménem Klubu aktivní senior z.s. Přelouč děkujeme všem příznivcům našeho klubu, kteří nám jakýmkoli způsobem pomáhali. Zvláště děkujme Městskému úřadu v Přelouči za poskytnutí prostoru pro schůzky klubu a možnost pořádat větší akce v zasedací místnosti MÚ, Kulturnímu a informačnímu centru města, panu Peštovi za propůjčení přednáškového sálu. Náš dík patří také vedení Domu dětí Přelouč za propůjčení jejich prostor.

3) Orgány Klasu: V čelo Klasu stál pětičlenný výbor, který pracoval ve složení:

Předseda: Kubát František

Pokladník:  Bahníková Jana

Členové výboru: Filipová Jana, Malínská Vlasta, Kubátová Anna

4) Zpráva o hospodaření: p. Bahníková

5) Revizní zpráva: p. Křížová

 

 

 

Přelouč 22.1.2019                                                                          Kubát František

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *